ASUS a anuntat noile tablete convertibile din seria Transformer Book

  10

  ASUS a anuntat la Computex noile modele din seria de laptopuri convertibile Transformer Book. Noul Transformer Book T100HA inlocuieste modelul T100, Transformer Book Flip TP200 completeaza familia Flip, fiind echipat cu un ecran ce se poate roti la 360 de grade, iar Transformer Book Chi vine acum cu o noua culoare, argintiu-cristal.

   

  Transformer Book T100HA este succesorul celui mai vandut model T100. T100HA cu diagonala de 10 inci este mai subtire si mai usor, avand o baterie ce ofera o autonomie de pana la 14 ore, pentru o zi intreaga de lucru. Noul model va fi disponibil cu Windows 10 preinstalat, incepand din al treilea trimestru al acestui an. Pe langa asta, laptopul vine echipat cu un procesor quad-core Intel Atom ‘Cherry Trail’, cu pana la 4GB memorie RAM si cu cel mai nou port USB 3.1 Type-C reversibil.

   

  Transformer Book Flip TP200 cu ecran de 11.6 inci se alatura seriei Flip, fiind acum mai usor si mai subtire. Modelul dispune de o balama ce se poate roti la 360 de grade, trecand rapid din modul laptop in modul tableta. TP200 va fi disponibil in al treilea trimestru al acestui an, avand preinstalat sistemul de operare Windows 10.