ASUS a anuntat Miracast Dongle

30

ASUS a anuntat Miracast Dongle – un dispozitiv Miracast de mici dimensiuni care permite afisarea continutului de pe dispozitivele mobile pe un televizor HDTV sau pe un monitor.

 

Miracast Dongle suporta fluxuri wireless dual-band pentru o transmisie fara latente a filmelor Full HD, a clipurilor si a fotografiilor. Este ideal pentru utilizatorii care vor sa se joace, sa partajeze fotografii si sa vizioneze filme pe un ecran mare sau sa realizeze prezentari video in cadrul conferintelor.

 

Instalare usoara cu dual-band Miracast Dongle este compact si portabil, cantarind doar 35g si masurand 111x32x11mm. Compatibil cu cele mai multe tablete ASUS, acesta furnizeaza continutul video in timp real, fara a fi necesar accesul la internet. Poate fi instalat usor, necesitand doar o conexiune la o sursa de alimentare si un port HDMI. Odata ce a fost stabilita o conexiune cu un dispozitiv mobil, utilizatorii pot vizualiza continutul de pe smartphone sau tableta pe un ecran extern si pot chiar mari sau micsora fotografiile. Conexiunea Dual-band 802.11a/b/g/n utilizeaza frecventele de 2.4GHz și 5GHz, asigurand un semnal fara latente, cu raspuns instant pe ecran.

 

Divertisment Full HD in oglinda, in timp real Miracast Dongle le ofera utilizatorilor divertisment mobil fara precedent si o experienta placuta prin jocurile rulate pe televizoarele Full HD de mari dimensiuni. Transmisia stabila de date, furnizata de Miracast Dongle, vă garanteaza ca actiunea tine pasul cu filmul sau jocul rulat pe dispozitivul mobil.

 

ASUS Gallery le permite utilizatorilor sa ruleze si alte aplicatii atunci cand dispozitivul este in uz, astfel incat acestia sa foloseasca dispozitivul pentru a verifica email-urile, pentru a accesa retelele sociale sau chiar pentru a efectua apeluri telefonice în timp ce continutul FullHD ruleaza in fundal.

Nominalizat la premiile CES Innovations Design and Engineering 2014 ASUS Miracast Dongle a fost nominalizat recent la premiile CES Innovations Design and Engineering Awards 2014 la categoria Playere Multimedia Portabile și Accesorii. Miracast Dongle a fost bine primit de juriul format din proiectanți, ingineri si membri ai publicatiilor comerciale.

 

ASUS Miracast Dongle va fi disponibil in Romania la sfarsitul anului, pretul aproximativ fiind de 299 lei.