Asus a anunțat când va fi lansat oficial ”noul” Zenfone AR

- Adrian Ungureanu
180

Zenfone AR va fi un nou telefon în magazine dar despre el știm încă din luna ianuarie, din primele zile ale acestui an, când compania taiwaneză la prezentat oficial la CES 2017, în Las Vegas. Din de atunci și până în prezent, telefonul nu fost scos la vânzare.

La jumătate de an distanță, aflăm că Asus Zenfone AR va fi lansat pe data de 14 iunie. Și nu este doar un zvon ci data oficială stabilită de Asus care a trimis deja invitații reprezentanților presei din Taiwan.

Zenfone AR va fi lansat în două variante de echipare de RAM, cei interesați putând să cumpere noul telefon cu 6GB sau cu 8 GB memorie RAM. Astfel, Asus Zenfone AR devine oficial primul telefon din lume cu 8GB memorie RAM.

Telefonul este echipat cu procesoare Snapdragon 821, are un ecran SuperAMOLED de 5,7 inci, cu rezoluție WQHD (Wide-Quad-High-Definition) și va fi alimentat de o baterie de 3.300 mAh.

Zenfone AR este compatibil cu platformele Tango (realitate augmentată) și Daydream (realitate virtuală). Telefonul vine și cu tehnologia ASUS TriCam – un sistem cu trei camere constând într-o cameră principală de 23MP, o cameră de urmărire a mișcărilor și un senzor de profunzime.

No posts to display