ASUS a adus in Romania noul monitor de gaming MG279Q

31

ASUS a lansat in Romania noul MG279Q, un monitor cu diagonala de 27 inci si rezolutia de 2560 x 1440 pixeli destinat gamingului profesionist. Acesta dispune de un panou IPS (in-plane switching) cu unghiuri largi de vizualizare de 178 grade, o rata de reimprospatare de 144Hz si tehnologie AMD FreeSync™ pentru o actiune mai fluida.

 

MG279Q are un design ergonomic si incorporeaza tehnologii Ultra-Low Blue Light si Flicker-Free pentru a proteja ochii utilizatorului in timpul sesiunilor maraton de gaming. Facilitatile exclusiviste ASUS, precum tehnologiile GamePlus si GameVisual, confera un avantaj in jocuri. MG279Q beneficiaza de taste rapide ASUS GamePlus cu reticul si cronometru. Utilizatorii pot selecta patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, in timp ce cronometrul poate fi pozitionat oriunde pe marginile ecranului pentru a urmari colectarea resurselor si timpii de constructie.

 

Tehnologia ASUS GameVisual ofera sase moduri predefinite (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS, sRGB) adecvate diferitelor tipuri de jocuri. Aceste functii pot fi accesate cu ajutorul tastelor rapide sau prin meniul afisat pe ecran.  ASUS MG279Q este disponibil in Romania prin intermediul magazinelor specializate, la pretul aproximativ de 3000 lei (inclusiv TVA).