Aria este un accesoriu care iti controleaza smartwatch-ul prin gesturi ale mainii [video]

14

Daca pur si simplu nu ai o mana libera pentru a umbla pe smartwatch sau chiar daca ti-e lene sa ridici mana de pe canapea, Aria este un mic accesoriu care se ataseaza sub smartwatch-ul tau si iti permite sa-l controlezi prin miscarile mainii de care este atasat.

 

Cu acest accesoriu poti controla cam toate caracteristicile smartwatch-ului, asa cum faceai pana acum prin touch screen sau watch dial, doar ca acum vei avea o mana libera cu care sa mananci, sa butonezi telecomanda, sa vorbesti la telefon in timp ce umbli si pe smartwatch, asta daca poti face doua lucruri in acelasi timp. Printre gesturile pe care le poti face sunt lovirea cu degetele de un suport sau inchiderea sau deschiderea mainii. Priviti clipul de mai jos pentru a vedea daca un asemenea accesoriu pentru un alt accesoriu ti-ar usura viata.

 

Aria se conecteaza la smartwatch prin Bluetooth Low Energy, nu are nevoie de o baterie separata. Dispozitivul este compatibil cu Android Wear si cu Pebble Time, iar odata ce va fi urcat pe Kickstarter, va costa 169$, respectiv 69$, in functie de tipul tau de smartwatch. Cei cu Apple Watch nu vor avea parte de Aria.

 

Πηγή: engadget