Apple Watch va ajunge in curand sa fie comercializat si in alte tari

14

Desi sursele spun ca Apple Watch este un succes din punct de vedere comercial, inca nu exista date oficiale care sa sustina aceasta afirmatie. Totusi, este clar ca Apple s-a straduit sa multumeasca cererea pentru smartwatch, iar asta nu este deloc o misiune usoara daca ne gandim ca o parte dintre cumparatorii care au precomandat modelele inca asteapta ca acestea sa ajunga.

 

In legatura cu comenzile, Apple sustine ca cei care au comandat la sfarsitul lui mai ar trebui sa primeasca gadget-urile in urmatoarele doua saptamani. Singura exceptie o face modelul Apple Watch 42 mm Space Black Stainless Stee cu curea Space Black Link Bracelet.

 

De asemenea, un alt amanunt important este ca, incepand cu 26 iunie, Apple Watch va ajunge si in alte tari. Urmeaza Italia, Singapore, Mexic, Coreea de Sud, Spania, Elvetia si Taiwan. Smartwatch-ul va putea fi achizitionat din aceste tari fie din magazinul online Apple, fie din reprezentantele Apple sau retaileri oficiali. Cu siguranta gigantul va oferi si alte detalii la evenimentul WWDC 2015 care va avea loc curand.

 

Πηγή: PocketNow