Apple va retrage luna viitoare aplicatia Messages beta din sistemul de operare Mountain Lion

14

Apple va retrage aplicatia de mesagerie Messages (aflata in varianta beta) de pe dispozitivele care folosesc Mountain Lion. Astfel, compania a decis ca va retrage aplicatia pe 14 decembrie 2012, asta inseamna in mai putin de o luna. Utilizatorii care vor vrea sa foloseasca in continuare Messages, vor putea face asta doar folosind sistemul de operare X Mountain Lion,  la care compania ii sfatuieste sa se updateze.

Intr-un e-mail trimis de Apple cu privire la retragerea aplicatie, se consemna:

“Aplicatia Messages beta va fi retrasa vinery, 14 decembrie 2012. Speram ca ati avut ocazia sa apreciati calitatile programului.

Daca doriti sa folositi in continuare Messages, actualizati-va sistemul la versiunea OS X Mountain Lion, din magazinul online Mac App Store. Messages este una dintre multele aplicatii si functii construite direct pe platforma OS X Mountain Lion.

Va multumim pentru participarea in programul Messages beta.”

Sistemul Mountain Lion, care se afla in prezent la versiunea 10.8.2, poate fi descarcat din Mac App Store la pretul de 20 de dolari. Este un pret destul de avantajos, tinand cont ca este vorba de o actualizare Apple si nu este de mirare ca foarte multi utilizatori au decis sa se upgradeze inca din iulie, cand a fost lansat acest update. Specialistii in domeniu care au evaluat Mac OS X declara ca exista multe imbunatatiri fata de versiunile anterioare, mai ales pentru un pret atat de mic.

Asadar, nu este o idee tocmai rea ca utilizatorii sa se upgradeze, avand astfel posibilitatea sa foloseasca in continuare Messages si alte facilitati oferite de imbunatatirile Mountain Lion.

 

Sursa: SlashGear