Apple va inlocui cablurile USB type-C cu probleme

40

A trecut deja un an de cand Apple a prezentat noul model de Macbook, iar companiile de tehnologie au inceput si ele sa se orienteze, treptat catre cablurile de tip USB type-C. Totusi, noile tipuri de cablu au generat si probleme, iar Apple este doar una dintre companiile care au avut dificultati. Gigantul a vandut o serie de cabluri care ridica probleme utilizatorilor, drept urmare cei afectati vor putea cere inlocuirea.

 

De mentionat este ca problema de cablu nu produce niciun fel de daune dispozitivelor Macbook sau oricarui accesoriu conectat. Cablurile care au fost vandute cu laptopuri Macbook pana in iunie anul trecut ar putea sa fie din cele care pun probleme de functionare si ar putea sa duca la o incarcare ineficienta a dispozitivului.

 

Utilizatorii sunt sfatuiti sa verifice daca au noul tip de cablu sau pe cel vechi si pot face asta doar uitandu-se pe eticheta. Daca eticheta spune “Designed by Apple in California. Assembled in China.”, dar nu exista niciun numar de serie cablul este un USB type-C de tip vechi si ar putea cauza brese de functionare.

 

Ramane de vazut cum va evolua situatia. Oricum ar fi, de apreciat ca Apple a decis sa ia masuri in legatura cu situatia.

 

Πηγή: PocketNow