Apple va gazdui un eveniment iPad pe 22 octombrie

16

Apple a lansat in luna septembrie a acestui an doua iPhone-uri si iOS 7, insa acestea nu erau singurele asteptate de catre fani. MacBook Pro, iPad-uri sau OS X Mavericks ar putea fi anuntate in curand conform unui raport AllThingsD, publicatie cu surse in interiorul companiei din Cupertino.

Acestia au mai anuntat ca Apple organizeaza un eveniment ce se va desfasura pe 22 octombrie insa nu se cunosc detalii despre ce vor anunta in cadrul acestuia. Pe aceeasi data Microsoft va lansa tabletele Surface 2 si Surface Pro 2. Coincidenta sau nu, Nokia va avea si ea un eveniment la aceeasi data in care isi va anunta un nou terminal, dupa toate informatiile, tot o tableta.

Informatii neoficiale sugereaza ca Apple isi va actualiza iPad mini cu un nou Retina display ce va avea o rezolutie mai mare. Pe langa acesta noutate, Apple se pare ca pregateste un redesign pentru tabletele sale, ingustand marginile pentru modelele viitoare, incercand sa le apropie ca aspect de iPad mini. All Things D mai informeaza ca noile tablete Apple vor integra chip-uri A7 64-bit.

Data evenimentului nu este confirmata inca de catre Apple.

Πηγή: AllThingsD