Apple va accelera ritmul de producţie al noilor iPhone 8 începând cu luna iunie

237

Aşteptările legate de iPhone 8 sunt foarte mari. Acesta este modelul aşteptat de toată lumea prin care Apple să marcheze împlinirea a 10 ani de la lansarea primului iPhone, într-un mod semnificativ.

Scurgeri de informaţii despre aceste telefon au apărut de la finele anului trecut, acesta primind nume de cod Ferrari, ca o distincţie pentru dotările de top cu care va veni acest telefon.

Ultimele informaţii apărute ne indică faptul că Apple vrea să nu aibă probleme cu stocurile şi ar fi cerut ca ritmul de producţie să fie crescut cu 300% începând cu luna iunie a acestui an, pentru ca Apple să aibă timp să-şi asigure un stoc consistent de telefoane în cazul în care cererea va fi una mai mare decât se aşteaptă.

O altă motivaţia pentru accelerarea ritmului de producţie atât de devreme ar fi şi din cauza faptului că iPhone 8 nu se aseamănă deloc cu modelele anterioare, deci nu se poate baza pe aceleaşi principii de asamblare. Este posibil ca procesul de producţie al acestuia să fie mai complex şi să aibă nevoie de mai mult timp.

Începerea producţiei în masă în luna iunie ar însemna un avans uriaş. Până acum, în cazul generaţiilor anterioare, producţia în masă începea abia în luna septembrie.