Apple pregăteşte un „Ferrari” pentru 2017

- Adrian Ungureanu
357

Aşa cum mai mai scris, 2017 este un an aniversar pentru Apple. Se împlinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone, iar aşteptările pieţei sunt acelea de lansa un telefon revoluţionar.

După mai multe luni de fantezia a apărut o ştire care ne spulbera toate aşteptările. Apple va lansa totuşi iPhone 7s şi 7s Plus în 2017 şi nu iPhone 8 cum ne-am fi aşteptat. Cele mai recente veşti dinspre Apple, vin să ne mai dea încă odată, speranţa ca producătorul iPhone are, totuşi, ceva special pregătit pentru 2017.

Potrivit unor surse din China, Apple lucrează la trei modele de iPhone. Deocamdată sunt cunoscute ca fiind D20, D21 şi D22, iar primele două ar putea fi modelele iPhone 7s şi iPhone 7s Plus. Despre al treilea însă apar cele mai interesante informaţii. În primul rând acesta mai poartă un nume de cod şi anume „Ferrari”.

Ţinând cont că Ferrari este producătorul de supermaşini de lux, nu ne putem gândi decât că Apple pregăteşte un supermodel de iPhone pentru 2017.

În ultimele zile au tot apărut anumite informaţii care sunt confirmate de acest raport. În ştirile anteriore se vorbea de posibilitatea lansării unui ecran borderless OLED, cu buton home incorporat în interfaţa touch a telefonului, încărcare wireless şi alte tehnologii impresionante. Dar aceste informaţii tehnice nu sunt a un simplu updrage a versiuni lansate în această toamnă. Aceste informaţii noi, nu fac altceva, decât să dea credibilitate celor anterioare.

Să sperăm că va fi aşa. Ar fi păcat ca la 10 ani de la lansarea primului iPhone, fanii Apple nu aiba parte de un supertelefon aniversar.