Apple pregateste ecrane mai mari pentru urmatorul iPhone

39

Urmatorul iPhone, despre care se spune ca va fi iPhone 8, pentru ca nu mai are rost o versiune 7S, va avea ecran mai mare, cel mic va fi de 5 inch, iar cel mare va fi de 5.8 inch pentru a ataca fanii Note. Informația este tot pe surse, iar oamenii reiterează ideea că Apple va trece la ecrane OLED, deci rămâne în picioade și teoria cu ecranele curbate EDGE.

 

Teoretic, următorul iPhone trebuie să fie 7S, după generația 7. Dar modelele lansate anul acesta au păstrat același design de la generația 6 și 6S, nu au adus nimic nou. Iar analiștii industriei și consumatorii de asemenea așteaptă de la Apple un nou design. Iar zvonurile au început să apară la scurt timp după lansarea iPhone 7. Următorul iPhone va avea un design cu sticlă pe spate, în genul iPhone 4/4S. Va avea ecran OLED, unii zic chiar Edge, curbat pe margini. Va avea formate noi și acum și dimensiuni noi.

 

Informația este într-un raport  Barclay’s Research, care ar putea avea ca sursă fabricile din China, dar este puțin probabil să fie ceva oficial. Apple va adopta de asemenea trendul de design cu multă sticlă pe față, fără butoane, iar butonul de Home va fi doar un senzor plasat sub sticlă, aproape invizibil.

 

Toate aceste articole nu vorbesc de nicio altă inovație, dar cu siguranță este o actualizare importantă. Deși va fi un model mai sensibil, se pare că fanii Apple preferă modelele diferite, anul acesta toți au comandat Jet Black, varianta care se zgârie ușor. Oricum, cererea este mare pentru iPhone, iar operatorii nu prea au pe stoc, am văzut comentarii multiple.

Πηγή: ExtremeTech