Apple nu modifica data lansarii noului iPad, dar aduce modificari pentru iPad mini

20

Apple va anunta a cincea generatie de iPad de 9,7 inci in septembrie, cum era planificat, in timp ce urmatoare generatie de iPad mini urmeaza sa primeasca noi imbunatatiri, conform surselor din industrie, citate de DigiTimes.

Noile iPad de 9,7 inci vor avea o rama mai subtire, care va acoperi mai putin ecranul, ceea ce va duce la o arie de vizualizare mai mare. In acelasi timp, numarul seturilor de LED-uri utilizate pentru acesta au fost reduse de la doua, la numai unul, ceea ce va imbunatati performantele bateriei.

Totusi, furnizorii de componente pentru noul iPad nu au primit, inca, de la Apple un calendar ferm pentru productia in masa a acestor componente, insa, conform surselor din industrie, liniile de productie de terminale pilot pot satisface cererea necesara pentru lansare. De aceea, sursele citate apreciaza ca Apple va lansa primele ordine de productie la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lui august.

In acelasi timp, informatiile arata ca Apple inca ia in considerare adoptarea display-ului Retina si la iPad mini, iar daca aceasta decizie va fi luata, productia va fi amanata pentru sfarsitul celui de-al patrulea trimestru.

O alta informatie arata ca Apple deja a cerut partenerilor sa reduca rama carcasei si pentru noua generatie de iPad mini, modelul urmand sa fie similar cu cele produse de Samsung si cu smartphone-urile de dimensiuni mari ale celor de la HTC.

Πηγή: digitimes