Apple lucrează la cinci noi modele de iPhone, dar doar 4 au șanse să fie lansate

457

Apple a început cu acum mulți ani prin lansarea unui model în fiecare an. Din 2013 a început să lanseze câte două modele, când a lansat pe lângă versiunea standard a lui iPhone 5s și modelul iPhone 5c.

Un an mai târziu a devenit o constantă, pentru că a lansat modelele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, în 2016 a fost primul an în care Apple a lansat trei telefoane. pe Lângă iPhone 7 și 7 Plus a lansat și modelul iPhone SE, dar acesta din urmă a fost lansat separat, cu jumătate de an înaintea modelelor iPhone 7.

Anul trecut a fost prima dată când compania a prezentat trei telefoane deodată: iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, modelul aniversar.

Anul acesta, se pare că Apple lucrează la patru modele de iPhone, care ar urma să fie lansate în toamnă, după rețeta de anul trecut. Potrivit celor de la Digitimes, Apple lucrează la două iPhone-uri cu LCD și două cu OLED. Cele cu ecrane LCD vor avea diagonale de 5,8 inci și 6,1 inci. Tot 6,1 inci va avea și unul dintre cele cu OLED, în timp ce celălalt ar avea 6,5 inci.

Luke Lin, un analist de la Digitimes crede, însă, că doar trei, din cele patru menționate vor ajunge pe piață. Modelul de 6 sau 6,1 inci cu display OLED ar putea fi dat deoparte și vor rămâne cele cu display-uri LCD și modelul de 6,5 inci cu ecran OLED.

Totodată, analistul spune că Apple va lansa și o nouă versiune a modelului iPhone SE, care ar urma să aibă un display de 5 inci, în luna mai sau iunie. Asta înseamnă că Apple ar putea lansa în acest an patru telefoane. O premieră pentru compania americană.