Apple lanseaza noul iPod touch cu procesor A8 si camera de 8 MP

17

Inca de acum cateva saptamani, fanii Apple asteapta ca firma sa isi adauge in portofoliu un nou model de iPod. Recent, gigantul a lansat un nou model de iPod touch care aduce un mare pas inainte fata de versiunile anterioare.

 

Astfel, noul iPod touch de la Apple incorporeaza un procesor A8 x64, in locul A5 care alimenta versiunea precedenta. In plus, noul iPod incorporeaza o camera foto de 8 megapixeli, iar camera frontala ofera si ea o calitate superioara. Gadgetul incorporeaza un ecran de 4 inci care ofera o rezolutie de 1136 x 640 inci, iar designul este cel cu care gama ne-a obisnuit inca de la modelele mai vechi. De asemenea, mai este de notat ca va fi integrat si un cititor de amprenta.

 

Ceea ce mai aduce nou modelul de iPod este o serie de culori noi. Astfel, utilizatorii pot alege si alte optiuni, fara sa fie nevoie de upgrade-uri de hardware pentru asta. Preturile pentru iPod touch incep de la 200 de dolari pentru modelul cu capacitate de stocare de 16 GB si urca la 400 de dolari pentru modelul cu capacitate de stocare de 128 de GB.

 

Πηγή: PocketNow