Apple lanseaza iPad Mini 3

32

Apple a lansat tableta iPad Mini 3 la evenimentul pe care l-a tinut astazi in Cupertino, California. Informatii despre iPad Mini au tot aparut pe internet, iar Phil Schiller, unul dintre oficialii Apple nu a petrecut, din pacate, prea mult timp pentru a detalia capacitatile tabletei.

 

Cea mai notabila adaugire este includerea unui senzor Touch ID, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot folosi deblocarea pe baza de amprenta. Din pacate, mai nimic din noile dotari ale iPad Air 2 nu vor fi incluse in iPad Mini 3. Asta inseamna ca nu va exista tehnologia pentru ecran care elimina golurile de aer care apar, de obicei intre straturile ecranelor LCD, si nici procesorul A8X.

 

Un alt element nou, pe langa Touch ID este ca tableta va avea un display Retina similar cu cel de pe Retina iPad mini. Cel mai probabil, includerea a fost decisa mai ales pentru ca acest tip de ecran a fost foarte bine primit de fanii Apple in cazul Retina iPad mini.

 

Precomenzile pentru iPad Mini 3 incep de maine. Apple a eliminat optiunea de tableta cu memorie interna de 32 de GB, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea sa achizitioneze o versiune cu capacitate de stocare de 16 GB (399 de dolari), de 64 de GB (599 de dolari) sau 128 de GB. Daca utilizatorii vor dori ca aceste modele sa aiba si capacitati LTE, vor trebui sa plateasca cu 130 de dolari mai mult fata de pretul stoc.

 

Πηγή: Engadget