Apple lanseaza iOS 8.1

52

Apple a lansat recent cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru smartphone-uri si tablete, iOS 8.1. Actualizarea nu aduce schimbari cu totul incredibile, asa cum a a adus iOS 8 fata de iOS 7, insa utilizatorii vor primi repararea unor brese si cateva optiuni noi. Este de precizat ca aceasta versiune a sistemului de operare aduce utilizatorilor si sistemul de plata Apple Pay.

 

Pentru a instala noua versiune a sistemului de operare, utilizatorii trebuie sa viziteze meniul Setari > General > Software update. De acolo, tot ce trebuie sa faca este sa urmeze instructiunile de pe ecran si isi vor putea instala iOS 8.1 prin intermediul conexiunii wireless. Ca alternativa, doritorii isi pot conecta dispozitivul la PC sau la Mac, pot descarca cea mai noua versiune de soft de pe iTunes si o pot instala in acest mod.

 

iOS 8.1 este compatibil cu urmatoarele dispozitive: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Air, iPad mini cu ecran Retina, iPad mini, iPad (generatia a treia si a patra), iPad 2 (generatia a cincea) si iPod Touch.

 

Πηγή: BGR