Apple iMac intra pe piata in cateva zile

19

Apple iMac, coputerul Apple cu un ecran de 21.5 inci, intra pe piata din Marea Britanie vineri. Dispozitivul a fost lansat oficial in septembrie. Compania a anuntat ca iMac va putea fi cumparat atat din magazinele online Apple cat si in magazinele fizice, la un pret de 1.099 de lire sterline pentru varianta de 2.7 GHz sau 1.249 de lire sterline pentru varianta  de 2.9 GHz.

Fanii care asteapta cu nerabdare gadget-ul Apple ultrasubtire cu ecran de 27 de inci vor trebui sa mai aiba rabdare. Firma a anuntat ca acesta nu va fi disponibil pana in luna decembrie. Totusi, iMac-ul cu ecran de 27 de inci poate fi comandat online, incepand cu ziua de vineri, la un pret de 1.499 de lire sterline pentru modelul cu procesor de 2.7 GHz sau 1.699 de lire sterline pentru modelul cu procesor de 3.2 GHz, quad-core.

Noile modele de iMac, care au fost lansate in luna octombrie, ofera un nou tip de experienta in ceea ce priveste sistemele desktop. Dispozitivele ultrasubtiri sunt dotate cu procesoare avansate, 1 TB spatiu de memorie interna si 8GB memorie RAM. Daca utilizatorii doresc, pot sa imbunatateasca aceste cifre pana la o memorie interna de 3 TB si o memorie RAM de 32 de GB. De asemenea, dispozitivele iMac ruleaza cel mai recent sistem de operare al companiei Mac OS X Mountain Lion, care aduce transforma gadget-urile in unele durabile, de inalt professionalism.

“Cu un design nemaintalnit, un display exceptional si o performanta sporita, am imbunatatit computerul all-in-one, lider pe piata de profil, la toate aspectele”, a declarat Phil Schiller, unul dintre oficialii Apple.

“Noul iMac all-in-one este incredibil de subtire, dar incorporeaza o cantitate foate mare de tehonologie si performanta, fiind sistemul desktop cel mai innovator”, a continuat Schiller.

 

Sursa: The Inquirer