Apple descopera un defect de fabricatie la iPhone 5S care determina probleme cu bateria

18

Noile componente hardware par sa aduca intotdeauna probleme, iar Apple a confirmat pentru publicatia The New York Times ca unii dintre utilizatorii de dispozitive iPhone 5S se confrunta cu performante scazute ale bateriei.

“Recent, am descoperit un defect de fabricatie care afecteaza un numar limitat de dispozitive iPhone 5S si care cauzeaza un timp mai mare necesar pentru incarcarea bateriei si o autonomie scazuta”, a declarat Teresa Brewer, unul dintre purtatorii de cuvant ai Apple. “Incercam sa luam legatura cu utilizatorii afectati (n.r – de aceasta problema) si le vom pune la dispozitie telefoane de schimb”, a continuat Brewer. Publicatia a mai subliniat ca “defectele de fabricatie” nu sunt acelasi lucru cu performanta slaba a bateriei ceea ce inseamna ca autonomia scazuta poate sa nu fie neaparat cauzata de component stricate.

Apple a refuzat sa dea publicitatii numarul de dispozitive care au fost afectate, dar interesul pentru smartphone-ul iPhone 5S cu siguranta a fost foarte mare. Compania a reusit sa vanda 9 milioane de iPhone-uri in primul weekend de la lansare.

 

Πηγή: The Verge