Apple Damage Control

40

Am fost deja martorii atacurilor HTC si LG atintite asupra lansarii Samsung Galaxy S4. Acum a sosit randul celor de la Apple, principalii adversari ai coreenilor. Ce-i drept Apple da inca o data dovada ca are clasa indiferent daca o arata  prin intermediul produselor oferite sau comunicare, singurul inconvenient fiind pretul pe care il pun pe aceasta.

De aceasta data, Cupertino a renuntat la clipul publicitar cu care ne obisnuise si a creat o pagina web pe care afiseaza punctele forte ale lui iPhone 5 in comparatie cu Galaxy S4. Mesajul este clar, chiar daca nu este original “There’s iPhone. And then there’s everything else“. Poate va mai amintiti expresia “Masinile se impart in doua categorii, Mercedes si restul”.

Si Apple incepe. In capul listei, americanii pun cele opt premii consecutive J.D. Power primite pentru satisfactia aratata de clienti. Urmeaza sublinierea atentiei la detalii si Display-ul Retina, pe care l-am discutat in review-ul lui iPad Mini. In continuare Apple deja exagereaza si incepe sa duruie despre durata de viata a bateriei, conexiunea LTE, chipset-ul A6, camera, AppStore, sistemul de operare iOS, Siri, stocarea online pe iCloud si suportul tehnic. Prea multa clasa strica uneori.

Πηγή: gsmarena