Apple are succes si la bebelusi, iPad – jucaria preferata

  14

   Apple, care este una dintre cele mai mari companii pe piata IT&C, face tot ce-i sta in putere pentru a nu scadea in vanzari si pentru a ajunge in varful piramidei. Cum bine stim, iPad a facut furori in randul oricarui utilizator, indiferent de varsta. Zic bine indiferent de varsta pentru ca si bebelusii tin pasul cu tehnologia.

  Compania Fisher-Price a creat o carcasa speciala pentru iPad, care le permite micutilor sa navigheze pe Internet, chiar din primii ani de viata, informeaza Daily Mail.

  Produsul a fost conceput si scos la vanzare pentru a proteja gadgetul de saliva si tentativele copilului de a distruge “micuta” jucarie electronica.  Bebelusii se vor putea juca cu iPad-ul, fara a fi asistati de vreunul din parinti.

  Cum era de asteptat, produsul nu a fost bine-primit de toata lumea. Psihologii sustin ca micutii ar trebui sa foloseasca jucarii traditionale sau sa asculte povesti spuse de parinti. Utilizarea electronicelor mai mult decat este necesar (televizor si, mai nou, iPad) poate duce la limitarea dezvoltarii capacitatii cognitive.

  Carcasa va fi pusa in vanzare in magazine, la pretul de 33 de lire, fiind recomandat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si un an; nu stim, insa,  daca acest produs se va dezvolta si in Europa, implicit Romania.