Apple ar putea integra Beats Music in iTunes anul viitor

18

Apple planuieste sa relanseze Beats Music ca parte a iTunes anul viitor. Potrivit Wall Street Journal, cei de la Apple urmaresc sa integreze Beats Music in popularul music store. Deocamdata, publicatia noteaza ca nu a obtinut aceasta informatie decat de la o singura sursa, desi totul este plauzibil, tinand cont ca Apple a cumparat Beats Music anul trecut.

 

Nu este clar ce va inseamna aceasta integrare a Beats in iTunes, dar este posibil sa apara posibilitatea playlist-urilor administrate manual. Desigur, sunt slabe sansele ca formatul actual al serviciului sa dispara. Toate aceste informatii apar recent dupa ce au aparut zvonuri ca brandul Beats Music dispare in favoarea iTunes.

 

Achizitia Beats de catre Apple a venit intr-un moment in care piata de profil este in scadere, iar vanzarile iTunes au scazut si ele. Se pare ca acest an va arata si mai rau la aceste capitole. Wall Street Journal mai noteaza ca vanzarile din iTunes au scazut cu 13-14 procente in acest an, comparativ cu scaderea de anul trecut care a contorizat o singura cifra.

 

Chiar si asa, scaderile la nivelul vanzarilor nu sunt neaparat un motiv de ingrijorare pentru Apple. Profiturile totale ale companiei, rezultate din vanzarea de aplicatii, muzica, e-book-uri si a altor servicii digitale au crescut putin in acest trimestru.

 

Πηγή: The Verge