Apple ar fi inceput deja sa testeze iPhone 6

24

Potrivit unui raport din China, Apple planuieste sa construiasca iPhone-uri mai mari in viitor. Conform informatiilor, compania a inceput deja sa testeze un prototip de iPhone 6 echipat cu un display de 4.9 inci. De asemenea, este de asteptat ca si succesorul lui iPhone 5C sa primeasca un ecran mai mare, insa nu este clar daca acesta va avea tot 4.9 inci sau nu.

 

Totusi, ar fi o miscare buna ca Apple sa ramana la o singura dimensiune pentru ecranele viitoarelor dispozitive. Astfel, se vor reduce costurile de productie si se va evita fragmentarea in cazul aplicatiilor special destinate. In afara faptului ca va avea un ecran mai mare, nu exista alte informatii cu privire la viitorul model iPhone 6.

 

Raportul celor din China nu este primul care sugereaza ca Apple lucreaza pentru construirea unor iPhone-uri mai mari. Recent, publicatia Bloomberg a vehiculat ca firma ar putea lansa anul viitor noi modele de iPhone care vor avea ecrane de 4.7, respective 5.5 inci. Informatii similare au aparut si in Wall Street Journal care sustinea ca Apple va concepe un iPhone cu display de 6 inci. Totusi, analistii in domeniu neaga ca un display de 6 inci este o varianta si precizeaza ca, cel mai probabil, viitoarele modele de iPhone vor include ecrane cu dimensiuni intre 4.5 si 5 inci.

 

Pe langa informatiile prezentate mai sus, exista zvonuri care sustin ca Apple lucreaza si la o varianta mai mare pentru tabletele iPad. Astfel, este posibil ca anul viitor sa se lanseze un nou model de iPad care va include un ecran de 12.9 inci.

 

Πηγή: BGR