Apple ar avea pregătit un iPad de 10,5 inci, pentru începutul lui 2017

50

Iată că Apple nu-şi îndreaptă toată atenţia doar către telefoanele ce urmează să fie lansate în 2017, ci se mai ocupă şi de alte produse. Se pare că Apple ar dori să completeze gama actuală de iPad-uri cu o tabletă a cărei dimeniuni îi lipseşte în portofoliu.

 

În prezent are modelul iPad mini, care vine cu ecran de 7,9 inci, modelul standard de iPad, cu ecran de 9,7 inci şi modelul iPad Pro, cu ecran de 12,9 inci. Apple vrea să aducă un model intermendiar, între iPad şi iPad Pro, unul cu ecran de 10,5 inci.

 

Motivele din spatele acestei decizii ar sta şi factorul comercial, pentru că ar fi fani ai Apple care ar dori iPad-uri mai mari decât modelul de 9,7 inci, dar nu vor să cheltuie prea mulţi bani, cum ar face-o în cazul în care s-ar decide să cumpere modelul iPad Pro.

Lansarea modelului de 10,5 inci, care ar fi echipat cu acelaşi procesor care şi iPad Pro, ar urma aibă loc undeva în primul trimestru al acestui an. De asemenea se pare că Apple ar fi setat deja şi o cifră pentru un stoc iniţial pentru 2017, care ar fi în jurul a 5-6 milioane de unităţi.

 

Πηγή: DIGITIMES