Apple adauga vizualizarea aeriana pentru 30 de orase in hartile Maps

15

In ultima vreme, Apple a actualizat constant hartile Maps, chiar daca utilizatorii nu au remarcat neaparat acest lucru. Astfel, au fost adaugate vizualizari aeriene pentru inca 30 de orase din toata lumea, inclusiv pentru locuri ca Indianapolis (in Indiana) si Glasgow in Scotia.

Cele mai multe asemenea locuri unde a fost adaugata posibilitatea de vizualizare aeriana sunt orase din Statele Unite, dar imbunatatirea a fost adusa si in alte parti ale lumii, cum ar fi Germania. In plus, 12 orase au primit o actualizare a cladirilor 3D in modul de vizualizare standard si pas-cu-pas (n.r. – turn by turn). Printre cele 12 orase se numara Barcelona, Berlin, Londra, Munchen si Roma.

Pe langa schimbarile prezentate mai sus, Apple a mai modificat si etichete care localizeaza anumite orase de Glob si a imbunatatit imagistica din satelit pentru o parte dintre orase. De asemenea, compania a adaugat mai multe informatii despre localizarea magazinelor Apple Store, a cinematografelor, aeroporturilor, statiilor de autobus, companiilor si restaurantelor.

Este de asteptat ca aceasta serie de actualizari sa continue, intrucat lansarea initiala a hartilor Apple Maps a fost un esec.

 

Πηγή: SlashGear