Apple actualizeaza suita iWork for iCloud – mai multi colaboratori, mai mult spatiu

33

Pentru cei care folosesc suita iWork for iCloud ca sa duca la bun sfarsit un proiect, acum poti colabora cu si mai multi oameni la editarea unui document. Daca pana acum doar 50 de oameni puteau sa contribuie la un proiect, acum 100 de oameni pot sa lucreze pe aceeasi aplicatie Keynote, Numbers sau Pages in acelasi timp, marimea proiectului putand fi si ea mai mare. Astfel, daca inainte erai limitat la 200MB per document, acum ai la dispozitie 1GB intreg de spatiu pe care sa il umpli.

 

Pe langa astea, update-ul aduce suport pentru grafice 2D interactive, aplicatia Pages poate exporta acum fisiere in format ePub, Numbers in format CSV, iar Keynote poate afisa sau ascunde numerele slide-urilor create de catre utilizatori in timpul sesiunilor.

Deocamdata, partea care scade entuziasmul este ca aceste schimbari functioneaza inca in regim beta, insa pana luna viitoare ar trebui sa fie disponibile pentru toata lumea.

 

Incepand cu iunie 2013, suita iWork a fost inclusa in iCloud, o colectie care suporta Chrome, Internet Explorer si, bineinteles, Safari. Aplicatiile Keynote, Numbers si Pages sunt disponibile in website-ul iCloud.com, cu corespondenta in App Store.

 

Πηγή: engadget