Apple a vandut 1 miliard de dispozitive iOS

15

Fara indoiala, Apple a avut un prim trimestru foarte reusit anul trecut si a inregistrat cel mai mare profit din istoria companiilor de profil. Totusi, acesta nu este singurul record stabilit de Apple – Tim Cook a dezvaluit ca din primul trimestru pana in noiembrie anul trecut, compania a vandut 1 miliard de dispozitive iOS.

 

Dispozitivul cu numarul 1 miliard a fost cumparat la sfarsitul lunii noiembrie si a fost un smartphone iPhone 6 Plus de 64 de GB, culoarea space grey. CEO-ul Apple a precizat ca gadget-ul este “pastrat aici”, la compania. Declaratia a fost putin ciudata, intrucat cu cateva minute inainte, Tim Cook declarase ca smartphone-ul cu numarul 1 miliard fusese “livrat”.

 

Cu 74 de milioane de dispozitive iOS vandute intr-un singur trimestru, nu este de mirare ca Apple a ajuns sa atinga pragul de 1 miliard la nivelul vanzarilor. Compania pare sa fie mai puternica decat a fost pana acum si pare sa avanseze rapid. Cu siguranta nu va trece mult pana cand Apple va inregistra un nou record.

 

Πηγή: PocketNow