Apple a lansat versiunea public beta a iOS 9.1

24

Recent, Apple a anuntat ca isi va adauga o noua serie de smartphone-uri iPhone si alte dispozitive iOS in portofoliu. Compania a precizat si cand va fi facut disponibil noul sistem de operare iOS9, iar acum se pare ca gigantul a decis sa lanseze versiunea public beta a iOS 9.1.

 

Accesul la public beta se face ca si pana acum, iar iOS 9.1 va aduce o serie de elemente noi chiar daca nu va fi o schimbare semnificativa. Astfel, va exista un API nou pentru functii ca tehnologia 3D Touch care va fi incorporata in iPhone 6S, dar si in iPad Pro si alte accesorii ca Smart Keyboard sau Pencil. Acest nou API va fi, insa, complet inutil atunci cand e vorba de utilizatorii care nu detin cele mai noi dispozitive lansate de Apple.

 

Compania mai sustine ca performantele de pe dispozitive vor fi superioare. Ceea ce mai aduce nou iOS 9.1 public beta sunt noi pictograme emoji care vor introduce noi personaje sau feluri de mancare. Altfel, asa cum am precizat mai sus, schimbarile din iOS 9.1 nu sunt mari, desi sunt, cu siguranta, binevenite.

 

Πηγή: PocketNow