Apple a lansat iOS 9.0.1

29

Apple a lansat recent iOS 9.0.1, primul update al noului sistem de operare al companiei. Actualizarea aduce o serie de remedieri de brese de functionare, reparand inclusiv o problema care genera imposibilitatea de a finalize procesul de setare asistata dupa upgrade-ul catre iOS 9 si o problema care impiedica alarmele setate sa se declanseze la timp.

 

Bug-ul prezent in asistentul de setari a fost numit Slide to Upgrade, intrucat unele dintre dispozitivele utilizatorilor nu mai raspundeau la comenzi dupa ce mesajul “Slide to Upgrade” aparea pe ecran. Pe langa cele doua bug-uri deja mentionate actualizarea iOS 9.0.1 remediaza si o problema in Safari si in Photos unde oprirea unui material video genera distorsionarea imaginii din cadru. In plus, exista o problema care cauza pierderea de date mobile pentru unii dintre utilizatorii care au setari personalizate APN.

 

De asemenea, Apple a lansat catre dezvoltatori a doua versiune beta a iOS 9.1, ceea ce inseamna ca in curand va fi disponibila si o versiune public beta pentru acest sistem de operare. Sistemul de operare iOS 9 a fost lansat saptamana trecuta si a fost primit bine de catre public. Pana acum, se pare ca Apple a reusit sa livreze o versiune mai stabila a sistemului sau de operare, spre deosebire de variantele anterioare iOS 7 si iOS 8.

 

Πηγή: BGR