Apple a inceput distribuirea actualizarii iOS 8.1.2

20

Acum trei saptamani, Apple a distribuit update-ul iOS 8.1.1 al noului sau sistem de operare. Actualizarea trebuia sa imbunatateasca performanta pe dispozitivele iOS ceva mai vechi (mai ales pe cele care aveau procesor A5). Testele in conditii reale au aratat ca imbunatatirea nu a fost asa de substantiala cum s-ar fi asteptat utilizatorii, chiar daca iOS 8.1.1 a reusit sa elibereze din spatiul de memorie de pe unele dintre dispozitivele pe care a fost instalat.

 

Recent, Apple a decis sa ofere un alt update utilizatorilor. Astfel, versiunea iOS 8.1.2 poate fi descarcata de doritori. Fisierul are o marime de 28 de MB, asadar nu aduce foarte multe elemente noi. Totusi, corecteaza problema cu care se confruntau unii dintre utilizatori legata de disparitia tonurilor de apel cumparate din iTunes.

 

Deocamdata nu este clar ce efect ar putea avea actualizarea in cazul dispozitivelor iOS 8.1.1 jailbreak care se updateaza. Ramane de vazut, pe masura ce update-ul va ajunge pe dispozitive, care sunt imbunatatirile la nivel de securitate si daca Apple a mai lasat deschisa posibilitatea efectuarii de jailbreak.

 

Πηγή: PocketNow