Aplicatiile web ale Microsoft Office includ acum editare live de catre coautori

24

Aplicatiile web din pachetul de programe Microsoft Office (n.r – Microsoft Office Web Apps) din SkyDrive sau Office 365 incep in sfarsit sa ajunga din urma Google Drive. Unul dintre oficialii Microsoft a anuntat recent intr-o postare pe blogul oficial ca acum aplicatiile web din pachetul Office permit corectarea in timp real de catre coautori.

Numarul de colaboratori care pot lucra pe web la un document Word sau Excel este nelimitat, dar pentru prezentarile PowerPoint exista o limita de 20 de coautori. Toate functiile care vin odata cu introducerea facilitatii de editare live de catre coautori sunt prezente si in Office Web Apps. Acest lucru inseamna ca va exista o lista cu toti cei care lucreaza si pozitia lor in document si un indicator colorat care va marca toate modificarile facute. Informatiile cu lista de utilizatori din document va fi afisata in partea dreapta sus. In plus, aplicatiile Word, Excel si PowerPoint vor primi si imbunatatiri individuale la nivelul functionalitatii.

Dupa toate aceste schimbari, aplicatiile web din pachetul de programe Microsoft Office par sa devina o alternativa foarte convenabila atunci cand vine vorba despre lucrul in echipa si editare colaborativa.

 

Πηγή: BGR