Aplicatiile din BlackBerry World sunt mai ieftine dupa ce pretul minim a scazut

18

RIM a anuntat o noua schimbare in cadrul magazinului sau online Blackberry World, coborand pretul minim pentru aplicatii de la 1 lira sterlina la 0.75 lire sterline. Aceasta schimbare precede lansarea Blackberry 10 care va avea loc pe 30 ianuarie.

Scopul ajustarii este de a ne asigura ca preturile sunt in pas cu fluctuatia monedei si de a fi siguri ca aplicatiile din BlackBerry World sunt competitive.”, a declarat compania printr-un post pe blogul oficial. Totusi, producatorii pot inca sa isi vanda aplicatiile la pretul de 1 lira sterlina, daca doresc. In plus, compania a avertizat ca “va fi o intarziere de 24 de ore pana cand toate preturile vor fi modificate”.

Schimbarea nu vizeaza numai dispozitivele Blackberry 10, ci toate dispozitivele BlackBerry aflate pe piata. In prezent, preturile scazute sunt disponibile pentru lira sterlina si euro. Totusi, este de asteptat ca modificarea sa se aplice in viitor si altor monede, precum dolarul american.

Recent, RIM a anuntat schimbarea numelui magazinului online in BlackBerry World, anterior acesta numindu-se BlackBerry App World.

 

 

Sursa: Pocket-Lint