Aplicatiile de la Orange i-Rewind si Info Ski au fost vedete pe partie

  25

  La finalul sezonului de schi din Romania, Orange anunta performantele aplicatiilor oferite iarna aceasta iubitorilor sporturilor de iarna, Info Ski si i-Rewind. 

  Info Ski de la Orange se adreseaza pasionatilor de schi si snowboard care frecventeaza partiile din tara, carora le ofera in timp real informatii despre starea vremii, a stratului de zapada, programul de functionare a instalatiilor, precum si alte detalii utile despre facilitatile existente pentru aproximativ 150 de partii din 32 de statiuni montane. Menita sa incurajeze iubitorii sporturilor de iarna sa aleaga partiile din tara noastra, in luna aprilie Info Ski se afla inca pe locul 1 la categoria sport in randul aplicatiilor descarcate in Romania de pe App Store.

  i-Rewind ofera in premiera mondiala practicantilor de snowboard si schiorilor posibilitatea de a primi direct pe telefon videoclipuri cu evolutia lor pe partia Clabucet din Predeal, pe care le pot publica pe Facebook sau YouTube imediat ce au terminat coborarea. Dezvoltata de o echipa de antreprenori romani sustinuta de Orange, aplicatia a primit deja premii, iar echipa i-Rewind se pregateste pentru debut international pe partiile din vestul Europei. De asemenea, aplicatia a fost dezvoltata de curand si pentru alte sporturi, cum ar fi tenisul, fotbalul sau patinajul.

  Sistemul folosit de i-Rewind este in curs de brevetare internationala si presupune o serie de camere video de inalta definitie montate pe stalpii de pe partie. Camerele interactioneaza cu un server, care trimite filmele in aplicatia i-Rewind instalata pe smartphoneurile clientilor.

  Peste 3000 de iubitori de schi si snowboard care au ales iarna trecuta partia Clabucet Sosire din Predeal au folosit
  aplicatia i-Rewind si au realizat, in medie, mai mult de 6 filme.

  i-Rewind si Info Ski au fost lansate in luna decembrie 2012, sunt gratuite si disponibile pe smartphone-urile cu sisteme de operare iOS si Android si pot fi descarcate din App Store si Google Play.

  Alaturi de aceste doua aplicatii pentru sporturile de iarna, Orange le pune la dispozitie clientilor sai si alte aplicatii inovatoare, precum Contul meu Orange, care le ofera acestora informatii utile despre numerele lor Orange sau Orange film si TV de la Orange, care ofera idei pentru petrecerea timpului liber si ajutor pentru a le pune in practica usor.