Aplicatii must-have iPhone 5

34

Summly iPhone

1.Summly

Summly va permite sa navigati rapid stirile, pur si frumos, prin vizualizarea rezumatelor concise de continut on-line. Dinamic optimizat pentru ecranul de dimensiuni mobil, foloseste un algoritm Summly construit cu PNL si tehnologie inteligenta artificiala pentru a analiza textul si rezuma în mod automat piesele cele mai relevante de stiri, bazate pe teme, cuvinte cheie si surse noi pe care le prefera. Rezumatele care le producem se potrivesc intotdeauna ecran si sunt generate de la sute de surse diferite de la Wall Street Journal la ESPN Sports. Ramai la curent cu stirile pe care le doriti, mai rapid si mai usor cu Summly.

Evernote

2.Evernote

Evernote este o aplicatie usor de utilizat, aplicatie gratuita care va ajuta sa va amintiti tot ce aveti nevoie din toate dispozitivele pe care le utilizati. Ramai organizat, salvezi idei si imbunatatesti  productivitatea. Evernote va permite sa luati notite, captureaza imagini,  face liste, memento-uri vocale inregistrate si face aceste note complet cautabile, daca sunteti acasa, la locul de munca, sau in deplasare.

Instagram

3.Instagram

80 milioane utilizatori iubesc Instagram! E o distractie gratuita si modul simplu de a face si a partaja fotografii superbe de pe iPhone. Alege una din mai multe efecte superbe filtrate, transforma momentele de zi cu zi in opere de arta pe care veti dori sa le impartasiti cu prietenii si familia.

Minecraft

4. Minecraft – Pocket Edition

In Minecraft este vorba despre plasarea de blocuri pentru a construi lucrurile si a merge in aventuri! Adaugand un ecran de fond suplimentar pentru controale virtuale si pentru noul mod de supravietuire, PC si XBLA  a fost optimizat pentru urmatoarea generatie iPhone astfel incat sa va puteti cufunda intr-un univers pentru a construi liber asa cum faceai cu piesele de Lego.

Fifa 13

5. FIFA 13

Update-ul aduce suport integral pentru noile iDevice-uri lansate de catre Apple toamna aceasta, iPad Mini si iPad 4. Pe langa asta, au fost rezolvate si cateva probleme ce tineau de modul de joc. Noul FIFA va permite acum sa salvati jocurile in Manager si modul de turneu in icloud si sa continue campaniile de pe un alt dispozitiv iOS.

Google Chrome

6. Google Chrome

Cat timp trebuie sa va descurcati fara Google Maps, puteti da Safari-ul pe Chrome, cel din urma avand suport pentru noul display mai incapator. Ca si alte aplicatii browser alternative, Apple a adaugat o restrictie de varsta 17 +, prin urmare, daca nu indeplinesti cerintele va trebui sa ramai la utilizarea Safari.

Temple run

7. Temple Run  

Oferindu-va mai mult spatiu si timp pentru modul de a aborda obstacole, jocul de reactie in stil aventura a adaugat acum capacitatea de a fixa o captura de ecran cu scorul final si de a te bucura de punctajului final cu privire la aceasta pe Twitter si Facebook.

Lufthansa and United Airlines

8. Lufthansa and United Airlines

Daca calatoriti cu compania aeriana German sau American, puteti utiliza acum passbook introdus in iOS 6 pentru descarcarea cartilor de imbarcare in propriul iPhone 5, care va aparea la timp pentru zborul dumneavoastra si va fi accesibil, chiar dac? nu aveti conexiune la internet.

Diamond Dash

9. Diamond Dash

Acest joc a fost optimizat pentru iOS 6 si aduce noi interactiuni Facebook pentru ceea ce era deja un joc foarte captivant. Noua versiune are, de asemenea un ecran mai mare pe iPhone 5 si va insoti lansarea noului smartphone Apple.

YouTube

10. YouTube

In asteptarea lansarii iPhone-ului 5 , gigantul YouTube a dat un makeover aplicatiilor sale pentru a se potrivi cu noile imprejurimi iOS 6. Imbunatatirile includ o interfata curata, cautare imbunatatita, abilitatea de a folosi cautarea vocala pentru a va ajuta sa gasiti mai rapid.