Aplicatii iPhone – topul saptamanii

28

NFS: Most Wanted
5.99 euro AppStore

Puneti-va centurile, apasati acceleratia pana la podea si tineti-va bine. Alege intre cele mai rapide 35 modele de bolizi si ataca soselele pentru a-ti intrece prietenii fara a fi prins de politie. Jocul are o grafica actualizata, permitand masinilor sa inregistreze mai detaliat pe caroserie urmarile coliziunilor. Daca toti colegii de serviciu sunt ocupati, jocul iti va gasi rapid oponenti cu ajutorul intrerfetei sociale.

 

Atlas
Atlas by Collins
5.99 euro AppStore

Daca vrei sa iti impresionezi cunoscutii cu multitudinea de informatii geografice pe care le stapanesti, aceasta aplicatie poate fi trucul. Atlasul va ofera informatii amanuntite despre metropole, orasele sau repere turistice, detaliate cu 200.000 harti fotografiate din satelit. Cei interesati de informatii demografice, politice, energetice sau ecologice, pot schimba infatisarea globului din cea naturala in una ce foloseste culori pentru delimitarea suprafetelor caracteristice. Toate acestea va sunt oferite chiar si cand nu sunteti conectati la internet in schimbul a 620MB.

 

     SwingReaderSwingReader
Swingreader
Gratuit AppStore

Aplicatia isi propune sa iti imbunatateasca indemanarea cu crosa de golf. Daca esti pasionat de mini-golf, ai acces la terenuri amenajate de golf, esti barman sau mergi la mitinguri cu jandarmi, aplicatia iti permite inregistrarea loviturii si redarea cu incetinitorul sau o va suprapune peste inregistrarea altcuiva care a obtinut rezultate mai bune. Versiunea gratuita are facilitati limitate, iar pentru a deschide toate optiunile trebuie sa platiti 1.99 euro.

 

Zombiewood
Zombiewood
Gratuit AppStore

Jocurile cu zombi au fost mereu populare, dar de Halloween ele sunt si mai vanate. Cei de la Gameloft va propun un joculet cu grafica de invidiat. Vei fi pus in pielea unui student ce isi cauta prietena printr-un Los Angeles ticsit cu zombi. Pe parcursul celor 68 de misiuni vei toca la nevinovatii pofticiosi folosindu-te de un arsenal impresionant – atat prin numar cat si varietate – de arme.

Sursa: stuff.tv