Aplicatii iPhone – topul saptamanii

32

Onavo Count

Gratuit AppStore

Onavo Count ii ajuta pe cei care navigheaza des cu ismartphone-ul pe internet sa isi rationalizeze conexiunile si sa isitina factura sub control. Aplicatia afiseaza grafice si liste ordonate despre traficul inregistrat, ca sa stiti exact candva apropiati de limita alocata.

 

Summly

Summly

Gratuit AppStore

Summly face munca de jos pentru voi cand este vorba despre gasirea stirilor cele mai importante ale zilei, de la informatiide interes larg pana la stiri de nisa. Alegeti subiectele care va intereseaza, iar Summly va cauta stirile vizate pe sutede site-uri si le face un rezumat de 400 de caractere.

 

Howdo

HowDo

Gratuit AppStore

Aveti vreo figura de dubstep, sau vreo freza revolutionara de hipster si vreti sa aratati lumii cum sunt realizate? AtunciHowDo v-ar putea fi de folos. Cu ajutorul aplicatiei ii puteti indruma si pe altii sa va reproduca iscusinta folosind seriide fotografii cu explicatii audio atasate. Tot aplicatia va furnizeaza si acces catre trucurile altora, astfel nu veti maifi goth-ul distant care nu socializeaza la petreceri.

 

Threadlife

Threadlife

Gratuit AppStore

Faceti o fotografie semnificativa si atasati-o unui grup de poze facute la acelasi eveniment pentru a reproduce imaginea/ideea in ansamblu. Threadlife va permite sa faceti capturi video de trei secunde (numite “stitches”) si sa le adaugati unor siruri mai lungi. Pot contribui si altii la sirul (“thread-ul”) tau pe care il puteti posta pe retelele sociale.

Sursa: stuff.tv