Aplicatii educative si de business, disponibile pentru utilizatorii Samsung Galaxy S6 din Romania

24

Samsung ofera utilizatorilor Galaxy S6 si S6 edge o serie de aplicatii educative si de business, dezvoltate la nivel local, cat si disponibile international. Aplicatiile locale au fost dezvoltate in parteneriat cu Pukini, Kidsopia si CertSign si sunt dedicate atat copiilor, cat si adultilor care isi doresc sa profite din plin de dispozitivele lor.

 

Pukini a realizat pentru copii aplicatia de cultura generala Descopera Universul, oferita gratuit posesorilor de Galaxy S6 si Galaxy S6 edge. Aplicatia „Descopera Universul” desluseste tainele Universului, oferindu-le copiilor informatii pe intelesul lor, sub forma unei povesti. Astfel, copiii vor afla ce este universul, cat e de mare acesta, cate planete exista, ce sunt asteroizii si constelatiile.

 

Kidsopia a dezvoltat aplicatiile Haplea: Fructe si Legumesi Culori cu Fleosc, ambele disponibile gratuit pe Galaxy S6 si Galaxy S6 edge. Prin aceste aplicatii, dezvoltatorii le ofera parintilor ajutor in procesul de educare al copiilor prin joaca, bazandu-se pe exercitiu si practica. Aplicatiile ii ajuta pe copii in procesul de invatare al domeniilor precum stiinta, biologie, arta, logica si dezvoltarea emotionala.

 

Trust4Mobile este o aplicatie care ofera o conexiune criptata intre utilizatori, conferind nivelul maxim de securitate informatiilor comunicate. Aplicatia a fost conceputa pentru a proteja confidentialitatea comunicatiilor voce si text ale utilizatorilor de dispozitive mobile. Utilizatorii Samsung Galaxy S6 vor putea folosi gratuit toate functionalitatile aplicatiei Trust4Mobile pe o perioada de 6 luni de la momentul activarii, avand posibilitatea ca la sfarsitul celor sase luni sa o achizitioneze din Samsung Galaxy Apps sau de pe site-ul oficial al aplicatiei.

 

Dintre cele mai populare aplicatii globale pentru Galaxy S6 si S6 edge, in Romania sunt disponibile aplicatiile „The Economist”, „Endomondo” (o aplicatie ideala pentru sport in aer liber), „Hancom Office 2014” (permite vizualizare si editarea fisierelor Office si Hwp direct din interfata imprimantei), „Shazam Encore” (aplicatie care recunoaste sunetele) sau „VSCO Cam” (o aplicatie de editat poze, care ofera un set de 10 de filtre prestabilite).