Aplicatii business pentru mobile

18

Indiferent care este gadgetul pe care l-ai ales ca ajutor in activitatea ta, iPad, BlackBerry sau Android, aplicatiile de business reprezinta camaradul perfect care iti pune ordine in haosul unei zile obisnuite.

Evernote

Evernote

Iti organizeaza notarile virtuale si te ajuta sa iti programezi intreaga zi inca de dimineata. Este capabil sa stocheze texte, fotografii sau inregistrari.

 

Square

 

SQUARE  

Plateste facturi pentru tine sau pentru firma prin aplicatia Square. Are o interfata intuitiva si o taxa universala de 2,75% pe fiecare tranzactie.

 

Scanner

 

SCANNER PRO

Iti transforma instantaneu iPhone-ul intr-un scanner prortabil ca sa poti purta la tine facturi sau documente de care ai nevoie pentru sedinta.

 

Might Meeting

 

MIGHT MEETING

Incarca prezentari si inregistrari video pe care le poti accesa oricand ai nevoie de ele intr-o prezentare. Se poate conecta si la un proiector.

 

Gist

 

GIST

In urma intalnirilor de afaceri, organizeaza-ti contactele noi. Aplicatia importa adrese de e-mail si numere de telefon din surse multiple.

 

Print and Share

 

PRINT N SHARE

Smartphone-ul tau poate trimite prin WiFi documentele scanate mai devreme catre o imprimanta si imediat le poti obtine in varianta tiparita.

 

Flight Track

 

FLIGHT TRACK 

La sfarsitul zilei de lucru, gandeste-te la o vacanta. Aplicatia iti pune la dispozitie toate modificarile zborurilor pe care urmeaz sa le faci.

Aceste aplicatii pot fi descarcate cu usurinta si iti pot imbunatati productivitatea si managementul timpului.