Aplicatii Android – topul saptamanii

31

Field Trip

Gratuit Google Play

Chiar daca explorati locuri noi sau doar va plimbati prin imprejurimile zonei unde locuiti, intotdeauna sunt locuri noi ce asteapta sa fie descoperite. Field Trip va indica unde se afla acestea, de la cele mai bune localuri unde puteti savura o masa gustoasa sau o bere pana la magazine ferite de privirile trecatorilor. Field Trip ruleaza in memoria telefonului fara sa va incarce display-ul si va avertizeaza automat cand va apropiati de ceva ce merita vazut.

 

angry-birds-star-wars 

Angry Birds Star Wars

Gratuit Google Play

Cei de la Rovio, producatorii seriei Angry Birds, s-au miscat rapid. Nu au trecut nici doua saptamani de cand s-au anuntat alte trei episoade pentru faimoasa saga si ei au si scos jocul Angry Birds Star Wars. Jocul combina experienta Angry Birds cu armele si costumele inspirate din Star Wars. Exista si o varianta HD la 10.55 lei.

 

contract-killer-2

Contract Killer 2

Gratuit Google Play

Personajul pe care il veti controla se numeste Jack Griffin, un asasin platit ce se apropie de sfarsitul carierei sale. Jocul seamana cu predecesorul sau, iar ca element nou veti gasi posibilitatea de a va furisa langa tinta inainte de lovitura fatala. FPS-ul este condimentat cu atacuri vazute din perspectiva 3rd person si se desfasoara de-a lungul a noua capitole a caror actiune va poarta in mai multe locatii de pe glob.

 

PPK 

Knights of Pen & Paper

7.02lei Google Play

Jocul se incadreaza in clasa RPG-urilor retro, cu lupte TBS si o multime de personaje ce pot fi modificate dupa bunul plac. Va alegeti singur bataliile, insa recompensa este pe masura dificultatii. Puteti sa va distrati pe parcursul a 100 de misiuni in timp ce grafica anilor ’90 va va trezi melancolia.

 

curiosity

Curiosity

Gratuit Google Play

O combinatie intre joc multiplayer si experiment social, Curiosity aduna jucatori din toata lumea in jurul unui cub pe caretrebuie sa-l ciopleasca pana ajung la mijloc. Deocamdata nu se stie ce ascunde samburele cubului, insa Molyneux ii asigurape jucatori ca cel ce va ajunge primul va descoperi un secret ce ii va schimba viata. Pe masura ce veti ciobi cubul, veti primi monede pentru a cumpara ustensile mai eficiente.

Sursa: stuff.tv