Aplicatii Android – topul saptamanii

40

Yesterday

22,66 RON Google Play

Pentru a va face o idee asupra provenientei jocului, trebuie sa stiti ca studioul responsabil pentru acest titlu a creat seria Runaway. Jocul este o aventura apartinand genului point&click si va solicita ajutorul pentru a descoperi cine este autorul unor misterioase crime ce se petrec New York si le au ca victime pe cersetori. Ca in toate thriller-urile, media si autoritatile nu sunt interesate de subiect, asa ca personajului dumneavoastra, Henry White, ii revine sarcina de a rezolva misterul.

 

clay-jam

Clay Jam

Gratuit Google PLay

Jocul celor de la Zynga foloseste aceeasi tehnica pentru animatie, claymation, intalnita si in Wallace & Gromit. Toate personajele si zonele jocului sunt realizate din plastilina, iar la finalul fiecarui nivel trebuie sa ii invingeti pe Bully Beasts. Coboara pe dealurile din plastilina, fereste-te de monstrii mai mari decat tine si aduna cat mai multa plastilina strivindu-i pe cei mici. Jocul se mai lauda cu efecte sonore amuzante si ofera distractie gratuita pentru toata familia.

 

Snapseed

Snapseed

Gratuit Google Play

Cea mai buna aplicatie foto pentru mobile din 2012 (TIPA) si aplicatia anului pentru iPad in 2011 ajunge si pe Android. Alternativa pentru Instagram, va ofera diferite functii pentru editarea capturilor. Fie ca doriti sa taiati din fotografii sau alegeti ca acestea sa fie ajustate automat de catre aplicatie, Snapseed va sta la dispozitie. Pe langa uneltele de baza, Snapseed aduce si cateva optiuni, mai mult sau mai putin originale, precum filtre proprii, reglarea focusului pe anumite segmente din fotografii si rame pentru o incadrare de efect.

 

sync-me

Synk.ME

Gratuit Google Play

Chiar daca Facebook ofera o aplicatie proprie pentru sincronizare, Sync.Me indeplineste aceasta functie mult mai bine. Synk.ME extrage de pe paginile de facebook ale contactelor toate informatiile esentiale. Utilizand aplicatia nu veti mai uita nicio zi de nastere, nu veti rata niciun status nou si veti fi mereu la curent cu modificarile survenite in profilul contactelor. Puteti chiar vizualiza fotografiile de pe Facebook ale celui care va apeleaza.

 

kickvox

Kickvox

Gratuit Google Play

Kickvox este un motor de cautare original, creat special pentru dispozitivele mobile, ce ofera o alternativa interesanta clasicelor cautari via Google sau Bing. Aplicatia afiseaza rezultatele insotite de imagini si pictograme, inlocuind monotonele link-uri albastre si doreste sa ofere o experienta de cautare “vizuala”. Cateva website-uri precum Yahoo, Wikipedia si Rotten Tomatoes au fost deja optimizate, afisand franturi cu informatiile (card-uri) care se potrivesc cel mai bine termenilor cautati.

Sursa: stuff.tv