Aplicatii Android – topul saptamanii

37

Water HD Wallpapers
Gratuit Google Play

Doresti o imagine de fundal noua si te-ai saturat sa o tot vanezi pe internet, atunci aceasta aplicatie iti ofera wallpaper-uri de cea mai buna calitate, optimizate pentru rezolutii multiple, ce simuleaza interactiuni cu apa. Priveste frunze care cad in helesteu, genereaza unde pe suprafata apei sau admira scene create special pentru a te relaxa. Aplicatia este actualizata zilnic cu imagini noi, pentru toti amatorii de balaceala.

 

JetSetRadio

Jet Set Radio
17,33 RON Google Play

Jet Set Radio este unul dintre jocurile care s-a evidentiat pe batranul Dreamcast, iar acum, ajunge si pe mobile. Patineaza prin Tokyo ascultand coloana sonora originala, marcheaza-ti teritoriul virtual cu graffiti-uri din catalogul jocului sau foloseste camera smartphone-ului pentru a captura o imagine proprie pe care sa o folosesti.

Advent
Advent 2012: 25 Christmas Apps
Gratuit Google Play

Magicsolver, companie care isi desfasoara activitatea recomandand aplicatii premium, a fost patrunsa de spiritul sarbatorilor. Acestia au lansat o campanie insotita de aplicatia Advent 2012, prin care vor oferi zilnic, pana pe 25 decembrie, cate o aplicatie de 4-5 stele, gratuit.

 

Creatorverse
Creatorverse
17,33 RON Google Play

Daca sunteti fascinati de reactiile in lant, aceasta aplicatie v-ar putea fi de folos. Pune-ti cunostintele de mecanica si atentia la incercare. Da viata diferitelor forme adaugand legaturi, forte si motoare. Apoi priveste creatia ta cum se roteste, inclina ori ricoseaza in 2D si imparte experienta, online, cu ceilalti utilizatori.

Foodster
Foodster
8,65RON Google Play

Pentru turisti si clientii restaurantelor de lux, foamea nu a fost niciodata mai prost clasata. Aproape nicio farfurie nu este atinsa inainte sa fie imortalizata cu ajutorul telefonului si a retelelor sociale. Foodster propune sa iti pregatesti singur masa, oferind peste 10000 de retete completate de asezarea in farfurie. Daca vrei sa faci curatenie prin frigider, tot Foodster iti ofera cea mai buna solutie, aplicatia recomandand retete bazate pe ingredientele propuse de tine. Share-ul pe Facebook, twitter si alte retele sociale este si el incorporat aplicatiei, asa ca invitatii vor avea motive obiective cand vor spune pas.

Sursa: stuff.tv