Aplicatii Android – topul saptamanii

24

Predators

10,58 RON Google Play

E timpul sa treci de partea cealalta a ghearelor. Jocul iti da un predator inarmat pana in dinti si posedand tehnologie superioara, cu care sa ii vanezi pe mercenarii ce au avut ghinionul sa ajunga in curtea ta. Predators nu este insa atat de simplu, fiinca “tovarasii” tai predatori din alte clanuri vin sa te tachineze. Cele 31 de harti va vor pune la incercare indemanarea in timp ce va colectati trofeele.

 

Pixlr

Pixlr Express

Gratuit Google Play

Aplicatia va ofera un pachet numarand peste 600 de efecte, rame si imagini pe care sa le aplicati fotografiilor voastre. Acest mic editor foto iti permite sa tai, redimensionezi si sa iti aranjezi fotografiile cat mai original. Are si o functie “Auto Fix” care face auto-balans cu un singur click. Pixlr mai dispune si de functii precum scoaterea ochilor rosii, din fotografii, si inalbirea dintilor.

 

Paper

Paper Monsters

3,50 RON Google Play

Popularul joc, replica Mario, de pe iOS ajunge acum si pe Android. Vei patrunde intr-o lume confectionata din hartie si carton ce se afla sub dominatia maleficului Lord Papyrus. Rolul personajului tau, o figura vesela pe niste cutii de carton, este acela de a-l invinge pe Lord dupa ce va veti lupta cu ajutoarele sale pe parcursul celor 28 de nivele. 

 

LookAwayNow

Look Away Now

5,58 RON Google Play

Daca ti se intampla des sa iti strice careva ziua anuntand scoruri pe Twitter inainte sa vezi inregistrarea meciului, atunci Look Away Now este aplicatia de care ai nevoie. Nu va mai fi nevoie sa inchizi Twitter-ul in zilele meciurilor, deoarece aplicatia va bloca automat mesajele in care sunt mentionate scorul, golurile, si alte spoilere din feed-urile retelelor de socializare. Din pacate functioneaza doar pentru Premiership League, asa ca Liga 1 mai are de asteptat.

Sursa: stuff.tv