Aplicatii Android – topul saptamanii

27

Vreau sa fiu Bogatan 2

Gratuit Google Play

Cand simtiti ca frustrarea atinge cote ingrijoratoare va puteti calma pulsul apeland la acest joc romanesc de trivia monden. Intrebari amuzante, greseli gramaticale celebre si personaje numai bune de luat peste picior, va vor aduce cateva clipe de relaxare inaintea urmatorului jurnal de stiri.

 

pixeltwist

Pixel Twist

Gratuit Google Play

Puzzle-ul va incearca atentia printr-un nor de pixeli ce trebuie rotit pana va reprezenta imaginea predefinita. Ar putea parea simplu, insa cele doua moduri de joc si cele 100 de puzzle-uri ce trebuie completate pana la scurgerea timpului s-ar putea dovedi mai dificile decat va asteptati.

 

NunAttack

Nun Attack

3.53 lei Google Play

Maicutele au parasit manastirea, s-au inarmat pana in dinti si se apuca de curatenie in stil Norris. Puteti alege intre 4 personaje, fiecare cu personalitati si abilitati diferite, pe care sa le inarmati din arsenalul cu 80 de arme haioase. Ca sa ajungeti la maica decazuta, trebuie sa treceti de 40 de misiuni, insumand 150 de batalii si de 3 bosi.

 

Army-of-Darkness

Army of Darkness: Defense

Gratuit Google Play

Actiunea jocului se bazata pe aventurile lui Ash din filmul Evil Dead. AoD va planteaza in bocancii acestuia si va pune trenciul in brate ca sa faceti ordine prin vremurile regelui Arthur. Cand situatia se…agraveaza puteti chema intariri pentru a va ajuta sa va continuati cautarea cartii ce va va trimite acasa. Fanii filmului vor intalni citate din acesta, presarate de-a lngul jocului.

Sursa: stuff.tv