Aplicatia YouTube pentru Windows Phone 8 primeste o actualizare importanta

15

Aplicatia YouTube pentru Windows Phone 8 a primit ieri o actualizare importanta, devenind o aplicatie in adevaratul sens al cuvantului, nu doar un link catre site-ul de mobile YouTube.

Microsoft sustine intr-un post pe propriul blog ca aplicatia a primit un redesign care va reusi sa maximizeze caracteristicile Windows Phone 8.

Noile functionalitati includ posibilitatea utilizatorilor de a salva clipuri, playlist-uri in Windows Phone. Interfata este user-friendly si permite partajarea cu usurinta catre retele sociale sau trimiterea de continut prin SMS sau email. Aplicatia poate rula in background atunci cand telefonul este blocat in cazul in care utilizatorii isi doresc doar sa asculte.

O versiune pentru Windows Phone 7.5 este asteptata in cateva saptamini sa fie disponibila pentru download.

Actualizarea aplicatiei de YouTube pentru Windows Phone vine la doar cateva luni dupa declaratiile oficialilor Microsoft care sustineau ca lipsa unei aplicatii functionale pentru sistemul lor de operare pentru mobile a fost unul dintre motivele pentru care Google a fost amendat de catre Comisia Federala de Comert.  

Dave Heiner , vicepresedinte Microsoft, a declarat la acel moment ca Windows Phone ar trebui sa beneficieze de o aplicatie functionala YouTube, asa cum Android si Apple au pentru sistemul lor de operare. YouTube a fost cea mai descarcata aplicatie de pe magazinele de specialitate in 2012.

Πηγή: GSM Arena