Aplicatia Xbox Music primeste un update

22

Aplicatia Xbox Music pentru Windows Phone 8.1 a primit o actualizare de care avea mare nevoie. Cea mai importanta si mai mare schimbare adusa de update este ca aplicatia permite acum utilizatorilor sa faca scrubbing – adica sa sara de la o parte la alta a melodiei doar trecand degetul pe bara care arata progresul cantecului.

 

Versiunea trecuta a aplicatiei Xbox Music nu permitea utilizatorilor sa treaca de la o parte de melodie la alta decat daca tineau apasat pe butonul de repede-inainte. Acest sistem era invechit si mai mult specific anilor ‘90. Pe langa aceasta optiune care a fost introdusa, Microsoft a adaugat si alte imbunatatiri la nivelul stabilitatii, repararea breselor de functionare si imbunatatiri la nivelul modului in care functioneaza playlist-urile, mai ales ca unii dintre utilizatori se plangeau ca melodiile sunt cateodata listate de doua ori fara motiv.

 

Ramane de vazut cati dintre utilizatori vor incepe acum sa foloseasca aplicatia Xbox Music mai ales ca problemele pe care le avea au fost, in mare parte, rezolvate.

 

Πηγή: GSM Arena