Aplicatia Windows Phone Telescope permite utilizatorilor sa urmareasca livestream-uri

239

Aplicatiile de livestreaming Twitter Periscope sau Meerkat au devenit populare in ultima vreme, dar deocamdata sunt disponibile doar utilizatorior care detin smartphone-uri iPhone. Totusi, a aparut o alternativa si pentru Windows Phone – aplicatia Telescope.

 

Utilizatorii nu pot face broadcast pentru propriul continut deocamdata (dezvoltatorii spun ca vor introduce curand si aceasta optiune), dar pot urmari alte feed-uri de continut live pe care le vor gasi in aplicatie. Cu siguranta asta nu e solutia ideala, dar este macar o solutie temporara pentru utilizatorii Windows Phone, macar pana cand Twitter va crea un client oficial pentru acest sistem de operare. Un client Periscope pentru Windows Phone va mai intarzia, insa, daca ne gandim ca aplicatia Twitter pentru sistemul de operare mobil de la Microsoft este semnificativ mai putin dezvoltata decat aplicatiile similare de pe Android sau iOS.

 

In ceea ce priveste sistemul de operare Android, si Twitter (cu Periscope) si Meerkat sustin ca lucreaza deja la aplicatii compatibile cu sistemul de operare Google. Totusi, in situatia actuala, prin intermediul Telescope, Windows Phone devine a doua platorma dupa iOS care primeste aplicatii de livestreaming.

 

Πηγή: Engadget