Aplicatia Whatsapp ajunge pe Nokia Asha 501

  17

  Whatsapp, unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie, este in sfarsit disponibil pentru telefonul Nokia Asha 501. Mult asteptata aplicatie va putea fi descarcata in urma unui update de software care va fi lansat pentru aceste dispozitive saptamana aceasta.

   

  Whatsapp pentru telefoanele Nokia Asha este special optimizat si permite trimiterea de mesaje folosind reteaua 2G sau retelele Wi-Fi. La fel ca si in versiunea pentru smartphone a aplicatiei, in Whatsapp pentru Nokia Asha 501 se pot trimite fotografii, materiale video si mesaje vocale. Notificarile pe care utilizatorul le primeste de la aplicatie pot fi vizualizate prin intermediul Fastlane, sistem care joaca rolul unui ecran secundar pe noua platforma Asha orientata catre experienta touchscreen.

   

  Aplicatia Whatsapp va veni de acum preinstalata pe dispozitivele Nokia Asha 500, Asha 502 si Nokia Asha 503 Dual SIM, atunci cand acestea vor deveni disponibile in magazine. Se preconizeaza ca dispozitivele vor putea incepe sa fie cumparate pana la sfarsitul acestui an.

   

  Πηγή: GSM Arena