Aplicatia Uber va ofera experiente din Star Wars

121

Uber a anunțat azi un parteneriat cu Disney, prin care transformă cursele cu Uber într-o experiență desprinsă din Rogue One: O poveste Star Wars. Odată ce utilizatorii își activează opțiunea în aplicație, vor putea vedea efecte speciale inspirate defilm și vor avea acces la conținut video exclusiv.

 

Mașinile din aplicația Uber sunt înlocuite de nave spațiale, iar utilizatorii pot vedea în aplicație secvențe din film în premieră. Opțiunea este disponibilă până pe 18 decembrie în sute de orașe din toată lumea, inclusiv în București, Cluj, Timișoara și Brașov, chiar înainte de lansarea filmului în cinematografe.

 

În partea de jos a aplicației Uber apare acum o imagine Rogue One: A Star Wars Story, iar odată activată opțiunea, vei descoperi o mulțime de lucruri noi legate de film. “Colaborarea cu Disney are rolul să transforme fiecare călătorie într-o experiență aparte, pentru zecile de mii de fani Star Wars din România și nu numai”, a spus Irina Scarlat, marketing manager Uber România.

 

Rogue One: O poveste Star Wars e regizat de Gareth Edwards și îi are ca actori pe Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, with Jiang Wen și Forest Whitaker. Povestea e scrisă de John Knoll și Gary Whitta, iar scenariul de Chris Weitz și Tony Gilroy. Rogue One: A Star Wars Story e în cinematografele din România din data de 15 Decembrie, 2016.