Aplicatia Todoist capata un nou design care sa mareasca productivitatea

39

Pe piata exista numeroase aplicatii de tip liste de sarcini care urmaresc sa ajute utilizatorii sa respecte deadline-urile. Una dintre ele este si Todoist, iar versiunea iOS a aplicatiei a primit recent un update care aduce un nou design.

 

Prima dintre schimbari este ca in loc sa introduca manual o noua intrare si apoi sa mai apese pe cateva optiuni de meniu pentru a seta datele necesare, utilizatorii pot acum sa compuna toate aceste informatii, iar aplicatia va completa automat tag-urile necesare. In plus, aplicatia va introduce si data si se va asigura ca elementul apare in proiectul corect. In plus, exista un buton plasat in partea dreapta jos care permite utilizatorilor sa adauge rapid intrari in proiectele deja existente, iar functia drag and drop pentru intrari permite utilizatorilor sa introduca elemente exact in locul dorit.

 

Noua versiune Todoist are acum si optiunea de setare de date de incepere si de terminare a proiectului, liste care se pot extinde sau restrange, editare de elemente multiple si adaugarea de culori pentru o mai buna organizare. Schimbarile au venit in urma unor studii facute timp de cateva luni despre modul in care utilizatorii folosesc aplicatia.

 

Deocamdata, schimbarile sunt disponibile doar pentru versiunea pentru iOS, Mac si web, iar actualizari pentru versiunile Windows si Android (cu Material Design) sunt deja in lucru. Iata si un material video care prezinta noua versiune a aplicatiei Todoist pentru iOS:

 

 

 

Πηγή: Engadget