Aplicatia Themer pentru Android ajunge in open beta

36

Tuturor ni se intampla sa ne plictisim de smarphone-urile pe care le avem, oricat de “de ultima generatie” ar fi acestea, mai ales dupa utilizare repetata o perioada lunga de timp. Din fericire pentru utilizatorii Android exista alternativa aplicatiei Themer care ofera o multitudine de optiuni de personalizare.

Pana acum, aplicatia Themer a functionat in stadiul de beta, ceea ce inseamna ca cei care doreau sa aiba acces la ea trebuiau sa se inscrie pe o lista de asteptare. Acum, Themer a intrat in varianta open beta, ceea ce inseamna ca utilizatorii o pot incerca fara sa mai fie nevoie sa se inscrie pe o lista de asteptare. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din magazinul online Google Play Store. Atunci cand utilizatorii incearca sa foloseasca aplicatia, in loc ca aceasta sa le ceara sa se inscrie pe o lista, ii va trimite direct la site-ul Themer unde li se va genera un cod de inregistrare prin care vor putea folosi Themer pe dispozitivele lor.

In plus, aceasta varianta open beta contine cateva remedieri ale problemelor versiunii precedente, a fost adaugat suport gestal si un mod offline. Acest mod offline permite utilizatorilor sa selecteze dintre temele deja descarcate, fara sa fie nevoie de conexiune la internet pentru a face acest lucru. Iata si un material video care prezinta functionarea aplicatiei Themer pentru dispozitivele cu sistem de operare Android:

 

 

Πηγή: PocketNow